La Llibreria Quera és la llibreria més antiga de Barcelona que manté l’emplaçament original. Un espai idoni per presentacions de llibres, de novetats editorials i d’autoedició. Consulteu el nostre calendari d’activitats per estar al corrent i per poder participar en els nostres esdeveniments.

LLIBRES DE MUNTANYA

Card image

Tenim molts tipus de guies: guies d’identificació de la natura, guies de classificació d’espècies, guies per a realitzar tot tipus d’activitats a la muntanya (excursionisme, escalada, itineraris en bicicleta, esquí de muntanya, sortides en família, espeleologia, barranquisme, passe- jades, etc.).

NARRATIVA DE VIATGES

Card image

La narrativa de viatges és una gran manera de conèixer món. La seva lectura ens transporta a experiències i aventures de viatgers i exploradors que han anat trepitjant tots els racons del planeta.


MAPES

Card image

A la llibreria podreu trobar diferents tipus de mapes però del que en tenim més varietat és el mapa topogràfic. Aquest tipus de mapes ens ajudaran a l’hora de programar les nostre excursions i a orientar-nos i conèixer el nostre entorn a la muntanya.


LLIBRES DESTACATS

Hi ha llibres que per unes característiques o unes altres esdevenen llibres indispensables per a qualsevol biblioteca de muntanya i aquests són els que podeu trobar a la llibreria Quera.

SEGONA MÀ

Darrerament hem començat a tenir llibres de segona mà, sempre dedicats als viatges i la muntanya. Els anys passen i cada cop tenim més llibres a casa. La majoria ja els hem llegit i potser és hora de deixar lloc pels que encara hem de llegir.

Reserva la teva taula

Scroll to top