Els origens: Llibreria Quera, més de 100 anys d’història

La Llibreria Quera va obrir les portes al carrer de Petritxol el 1916. Des de llavors quatre generacions de la família s’han dedicat al negoci.
En els inicis d’aquest establiment la llibreria es dedicà a l’activitat editorial literària concretament de teatre. S’anomenà llavors L’Escon i s’hi venien les publicacions pròpies i obres d’arreu de Catalunya. No va ser fins al 1937 que l’establiment, veient el buit literari en l’àmbit de muntanya, començà a especialitzar-se i esdevé un referent en la cultura muntanyenca de la ciutat.

...
...

Des de llavors molts clients s’han apropat a l’establiment per trobar-hi orientació i el coneixement i la confiança presents a la llibreria generació rere generació. El 2016 la llibreria va a celebrar els 100 anys de vida amb una exposició sobre la història de l’establiment i de la saga familiar.
El 2019 la Llibreria es reinventa i entra en una nova fase obrint un restaurant a la rebotiga, curiosament a l’espai on antigament ocupaven el menjador i cuina de l’antiga vivenda familiar, afegint a la seva oferta de llibres una nova temàtica: la narrativa viatgera.

En el nou Espai Quera, el visitant hi trobarà plats de productes locals de qualitat i un ampli celler pensat per els paladars més exigents a més d’un variat calendari d’activitats com ara tastets, cates, maridatges i també xerrades, presentacions de llibres i novetats editorials.

...
Reserva la teva taula
Scroll to top